KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Świetlica

Godziny pracy świetlicy - codziennie w godzinach 7.00 – 17.00

Z opieki pedagogicznej nauczycieli świetlicy uczniowie mogą korzystać zarówno przed lekcjami, jak i po zajęciach lekcyjnych. W czasie pobytu w świetlicy dzieci mają możliwość odrabiania prac domowych po kierunkiem nauczycieli.

Dodatkowo mogą wziąć udział w zajęciach rozwijających ich zdolności i zainteresowania: czytelniczych, ruchowych, plastycznych, sprawnych rąk, przyrodniczych, teatralnych, promujących zdrowie oraz europejskich.


Nauczyciele świetlicy

Dagmara Dembska

Joanna Kieszek

Joanna Liszewska-Pipińska

Dorota Ząbecka

Olga Staniewicz-Małachowska


Dokumentacja świetlicy

Regulamin świetlicy szkolnej - wyciąg ze Statutu Szkoły

Wewnętrzny regulamin świetlicy szkolnej

Procedura zapisu dziecka do świetlicy

Procedura przyprowadzania i odbierania dziecka ze świetlicy szkolnej

Do pobrania:

Karta zapisu dziecka do świetlicy szkolnej (str. 1)

Karta zapisu dziecka do świetlicy szkolnej (str. 2)

Wiosenne prace plastyczne

Wiosenne prace plastyczne nadesłane przez naszych uczniów. Są pięknie. Serdecznie dziękujemy wszystkim artystom!...

Kartki z życzeniami dla chorych osób

Uczestnicy zajęć świetlicowych włączyli się do akcji wspierającej osoby chore na nowotwory. Przygotowali kolorowe kartki z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia. Zobaczcie zdjęcia....