KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Podziękowanie od Dyrektora Szkoły dla Grot Budowlani Łódź...

Kochani Łodzianie, szanowni Rodzice, drodzy Uczniowie :) To był wyjątkowy rok szkolny, pełen nieprzewidywalnych wydarzeń. Dodatkowy stres, nerwy, izolacja domowa, to wszytko miało na nas bardzo duży wpływ. Tym bardziej cieszę się, że daliśmy radę. Jak to w szkole, raz lepiej, raz gorzej, ale biorąc pod ...

Logowanie do systemu odbywa się za pośrednictwem strony https://lodzkie.edu.com.pl/kandydat W Łodzi Kandydat sam rejestruje się w systemie, system generuje login i hasło. Później kandydat może zmienić to wygenerowane hasło.W Łodzi można wybrać trzy szkoły publiczne prowadzone przez MiastoTermin wyboru s...

Szanowni Państwo, Drodzy Nauczyciele, Kochani Uczniowie, Dziś kończymy rok szkolny 2019/2020. Rok, który był pod wieloma względami inny od tych które znamy. Od 25 marca 2020 r. decyzją Ministra Edukacji Narodowej nauczanie w tradycyjny sposób zmieniło się na system zdalnego nauczania. Wymagało to...

Szanowni Państwo, Prosimy o zapoznanie się z informacjami przygotowanymi przez wychowawców klas I. Informacje wstępne...

Szanowni Państwo, Kochani Uczniowie! Ze względu na wytyczne dotyczące zachowania bezpieczeństwa odbiór świadectw przez wszystkich uczniów w dniu 26 czerwca 2020 r. jest niemożliwy do zorganizowania. W trosce o zdrowie całej naszej szkolnej społeczności w roku szkolnym 2019/2020 uroczystość zakończenia r...

Drodzy Uczniowie! W te wakacje możecie spróbować swoich sił w programowaniu! Jeśli lubicie spędzać czas przed komputerem i interesuje Was świat nowych technologii, weźcie udział w darmowych warsztatach online z programowania w języku Scratch lub Python! Zapiszcie się na “Wakacje z Gigantami” i...

Drodzy Rodzice!Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 64 im. H. Ch. Andersena w Łodzi przy ul. Anczyca 6 w Łodzi przypomina, że rodzice dzieci spoza obwodu szkoły muszą złożyć do sekretariatu szkoły lub na adres e-mail szkoły (kontakt@sp64.elodz.edu. pl) wydrukowaną i podpisaną przez rodziców wolę przyjęcia&nbs...

Szanowni Państwo, Agresja i przemoc jest  obecnie zjawiskiem powszechnym, obejmującym swym zasięgiem wszystkie środowiska społeczne i grupy wiekowe.Przygotowany i zebrany przez nas z różnych źródeł materiał stanowi pomoc do rozmowy z dzieckiem na temat zjawiska agresji i przemocy, której moż...

Drogi Przedszkolaku! Zapraszamy Cię do Szkoły Podstawowej nr 64 imienia Hansa Christiana Andersena na ul. Anczyca 6.W naszej szkole nauczysz się dużo ciekawych rzeczy i będziesz mógł brać udział w różnych konkursach, zabawach.  Nasze klasy są nowoczesne, korzystamy z tablic multimedialnyc...