KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Promocja zdrowia

Światowy Dzień Zwierząt

Na zajęciach koła promocji zdrowia, włączając się w obchody Światowego Dnia Zwierząt, wykonaliśmy plakat, który pomoże  przybliżyć problem bezdomnych zwierząt i sprawi, że nikt nie przejdzie obok obojętnie....

Dlaczego warto jeść owoce?

Na zajęciach koła z promocji zdrowia  dowiedzieliśmy się  Dlaczego warto jeść owoce.  Owoce na piramidzie żywienia zajmują drugie miejsce zaraz po produktach zbożowych. Są one bowiem skarbnicą składników odżywczych i wielu witamin, dzięki którym zapobiegają chorobom cywiliz...

Projekt Olimpijska Łódź

W ramach projektu Olimpijska Łódź, którego celem jest popularyzowanie sportu i idei olimpijskiej, propagowanie zdrowego stylu życia i zachęcanie dzieci i młodzieży do podejmowania aktywności fizycznej , w dniu 6.10.2020 odwiedziły naszą szkołę: Elżbieta Nowak - olimpijka  z Sydney 2000 r. , ko...

Talerz zdrowia

21.04.2020
Talerz zdrowia

Talerz zdrowia

21.04.2020

Nasi uczniowie klas 4-8 wykonali "Talerze zdrowia" i przesłali ich zdjęcia w ramach projektu edukacyjnego "Trzymaj Formę" . Co to jest talerz zdrowia? Otóż o tym, co powinniśmy jeść i w jakich ilościach, informuje nas piramida zdrowego żywienia. W ciągu ponad 20 lat swojego istnienia była wielokrotnie modyfi...

Grafiki komputerowe - logo "Znajdź w sobie moc"

Projekty logo "Znajdź w sobie moc" wykonane na lekcjach informatyki przez uczniów klas IV - VI w ramach obchodów Tygodnia Promocji Zdrowia....

Wystawa plakatów

W ramach obchodów Tygodnia Promocji Zdrowia podczas zajęć lekcji przyrody i biologii uczniowie klas 4-8 poznali metody terapii z udziałem zwierząt, między innymi: dogoterapii, hipoterapii, felinoterapii, hipoterapii. Podczas zajęć koła "Miłośników Przyrody" oraz "Żyję zdrowo i ekologicznie" omówili...

Zajęcia dla przedszkolaków "Znajdź w sobie moc"

W ramach obchodów VIII Wiosennego Tygodnia  Promocji Zdrowia "Bez agresji złości - uśmiech częściej na twarzy gości" 4.04.2019 r. odbyły się w sali gimnastycznej zajęcia ruchowe dla dzieci z Przedszkola Miejskiego Nr 126 ul. Broniewskiego 101/103 w Łodzi. Zajęcia składały się z dwóch części: ruchowej...

W dniach 01.04 - 05.04 2019 r.  w naszej szkole odbywał się   VIII Wiosenny Tydzień Promocji Zdrowia pod hasłem: "Bez agresji i złości  - uśmiech częściej na twarzy gości" . Podczas tego tygodnia prowadzono  szereg działań, które miały na celu kształtowanie umiejętności radzenia sobie ze sw...

Promocja zdrowia - logo

Projekty logo "Żyj zdrowo, owocowo, kolorowo" wykonane w programie Paint....

Certyfikat Wojewódzkiej Sieci Szkół Promujących Zdrowie

Zdobyliśmy certyfikat Wojewódzkiej Sieci Szkół Promujących Zdrowie!!!...