KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

List trzecioklasistów do przedszkolaków

Drogi Przedszkolaku!

Zapraszamy Cię do Szkoły Podstawowej nr 64 imienia Hansa Christiana Andersena na ul. Anczyca 6.

W naszej szkole nauczysz się dużo ciekawych rzeczy i będziesz mógł brać udział w różnych konkursach, zabawach.  Nasze klasy są nowoczesne, korzystamy z tablic multimedialnych. Możemy liczyć na opiekę nauczycieli świetlicy, gdzie odrabiamy lekcje, bawimy się, oglądamy ciekawe filmy. Lubimy spędzać czas czytając książki i czasopisma w szkolnej bibliotece. Podczas ciepłych dni przerwy spędzamy na boisku szkolnym i placu zabaw. Polecamy Ci naszą szkołę, ponieważ uczą nas bardzo miłe nauczycielki, które zawsze pomagają w trudniejszych sytuacjach. U nas w szkole jest wielu uczniów, z którymi możesz się zaprzyjaźnić.

Mamy nadzieję, że wybierzecie naszą szkołę i wkrótce się zaprzyjaźnimy.

Pozdrawiamy Was serdecznie.

Uczniowie klasy trzeciej